Casal de gent Gran Verneda
Casal de gent Gran Verneda
Casal de gent Gran Verneda
Casal de gent Gran Joan Maragall
Casal de gent Gran Joan Maragall
Rambla Prim
Casal de Gent Gran

Els barris de Sant Martí ofereixen als seus veïns i veïnes un gran ventall de programes i serveis municipals per viure la vellesa d’una manera més autònoma, activa i digne.

Una bona part de les propostes per aquest col·lectiu es presenten des dels nou Casals de Gent Gran del Districte. A través d’una programació actualitzada i periòdica d’activitats socials, físiques i culturals, s'ofereix l’oportunitat de crear vincles, formar-se, intercanviar experiències i vincular-se al barri.

Permanentment, el consistori impulsa programes i serveis municipals destinats a les persones grans de la ciutat. N'hi ha per combatre la solitud no desitjada i l’aïllament social, com Radars, Vincles o Teleassistència, i també entorn a les polítiques de les cures, com l’Espai Barcelona Cuida o la Targeta Cuidadora.

Destaquen igualment els recursos per a l'envelliment actiu a través dels horts urbans, les propostes esportives, els Centres Cívics o les Biblioteques, i les opcions més participatives via voluntariats o associacions.

Notícies

Nou hospital evangèlic, seu al Poblenou

Entra en funcionament el nou edifici de l’Hospital Evangèlic de Barcelona

25/04/2024 - 10:57 h

Sanitat i Salut. L’Hospital d’Atenció Intermèdia obre les seves portes al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou fet que permetrà millorar la cobertura assistencial del districte.

Setmana Santa

Horaris de Setmana Santa als equipaments de Sant Martí

21/03/2024 - 14:25 h

Ajuntament. Els horaris de funcionament habitual poden variar durant la setmana del 25 de març. A més, el divendres 29 de març i el dilluns 1 d'abril no hi ha activitat al ser dies festius.

Agents de la Guàrdia Urbana circulant en bicicleta pel Passeig Marítim

Balanç dels fets delictius a la ciutat el 2023

21/02/2024 - 11:22 h

Seguretat i prevenció. L’any 2023 el nombre d’actuacions policials va ser superior al del 2022.

Llibre_La_Verneda_de_Sant_Marti_portada (1)

La Verneda de Sant Martí llueix en un nou llibre il·lustrat

20/02/2024 - 13:55 h

Cultura i lleure. El nou volum de la col·lecció "Carnet de Voyage" es presentarà a la Biblioteca Gabriel García Márquez el 27 de febrer.

Ordenança_Convivencia_Proces_Participatiu

Actualització participativa de l'Ordenança de convivència de Barcelona

07/02/2024 - 09:11 h

Seguretat i prevenció. El procés, que té l’objectiu de disposar d’una proposta d’esmena d'aquest marc normatiu a finals d’aquest any que pugui ser aprovada en el plenari del Consell Municipal, és presencial i telemàtic

Marató EC 2024

Marató per l'Emergència Climàtica a Sant Martí

02/02/2024 - 11:43 h

Medi ambient i sostenibilitat. Del 2 de febrer a l'1 de març, deu equipaments del districte participen activament en una nova edició de la Marató d'Emergència Climàtica.

Caminar_Amb_Els_CAP_BANER

Amb "Camina amb els CAP", aprendre a fer salut en marxa

27/01/2024 - 14:33 h

sanita i salut. Les passejades organitzades pels Centres d'Atenció Primària dels barris de Sant Martí evidencien els efectes preventius de caminar de manera regular sobre la salut cardiovascular

TargetaCuidadora

L’Ajuntament i l’Hospital de Sant Pau ofereixen descomptes a les persones beneficiàries de la Targeta Cuidadora

25/01/2024 - 09:56 h

Salut. El projecte pilot ja s'ha posat en marxa i consisteix en un descompte d'un 30% en el menú de la cafeteria pública del centre.

Et pot interessar

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

    Webs d'interès