Dansa

PROGRAMACIÓ

"Contemporanis a La Barceloneta"

Aquest cicle acull una programació mensual de propostes escèniques entorn a la dansa i els llenguatges del cos. La sala d’actes es converteix en un espai d’exhibició on tenen cabuda propostes d’estils i fases de creació diverses. Us convidem a gaudir tant de peces que ja estan dins del circuït comercial de la dansa, com de propostes en procés de creació, així com d’artistes i creadors/es emergents, professionals o d’aquells que comencen a iniciar-se en aquest món. El fet de no ser un teatre convencional, permet aquesta experimentació i un contacte molt directe amb el públic.

"La Barceloneta es Mou"

Aquest cicle comprèn la programació d’espectacles i accions de dansa de tots els estils i tècniques. Els llenguatges més habituals són les danses amb una base folklòrica com el flamenc, la dansa oriental o els balls llatins. Cada cop més, estan presents les danses urbanes i els treballs de fusió. Una oferta lúdica de qualitat que es presenta, durant tot l’any, en format de sala i de carrer.

SUPORT A LA DANSA

“Suport a la creació”

El Centre Cívic Barceloneta cedeix espais adequats al treball de moviment. La cessió dels mateixos pot ser gratuïta, a partir d’una residència o amb una tarifa reduïda a canvi d’una contraprestació amb algun dels diferents projectes de l’equipament. Les condicions de les residències es defineixen a les convocatòries trimestrals i tenen la voluntat d’oferir la infraestructura mínima per posar en marxa un procés de creació. Un cop finalitzada l’estada com a residents, es presenta la proposta en el marc del cicles “Contemporanis a la Barceloneta” o “La Barceloneta es Mou”.

“Suport a iniciatives de dansa”

Oferim suport a nivell de cessió d’espais, infraestructura i difusió de projectes relacionats amb la dansa i llenguatges del cos. Les propostes més habituals són les vinculades amb festivals, trobades i jams.

 

Compartir