JORNADES MUSICALS I AVALUACIONS

Benvolguda família,

Del 8 al 12 d’abril hem programat la Setmana d’Activitats Musicals i d’Avaluació del 2n quadrimestre, per a tot l’alumnat i famílies de l’escola. Tots els alumnes que toquen instrument portaran a terme una activitat d’avaluació durant aquesta setmana. A més, poden participar d’un seguit d’activitats musicals que els seus tutors els recomanaran. També faran avaluació molts grups de llenguatge musical. Recordeu que, si teniu dubtes sobre el grup de llenguatge del vostre fill, ho podeu consultar a la intranet Gwido (https://emmeixample.gwido.cat).

Se’ls comunicarà personalment mitjançant la seva agenda o mail el dia i hora de les activitats a les que han d’assistir. També a la graella annexa hi trobaran els horaris i espais on es duran a terme les activitats musicals més destacades, algunes obertes també a les famílies, marcades amb un (*).

Hi ha activitats pensades per a uns determinats grups, amb assistència obligatòria per als alumnes que venen a l’escola aquell dia:

-Música encantada (dilluns 17:30-18:30) i Electromàgic, Llibert Fortuny (1r passi: dimecres 17:30-18:30): espectacles participatius pensats per als més petits de l’escola (de 5 a 8 anys). És obligatòria l’assistència per als grups de 1r i 2n cicle que tenen classe aquests dies i molt recomanada per a tots els grups de 1r i 2n cicle, grups ORFF 1 i reforç i Cors Baloo).  

-Electromàgic (2n passi: dimecres 19:00-20:00): espectacle participatiu pensat per a l’alumnat a partir de 9 anys. És obligatòria l’assistència per a l’alumnat de les bandes Olodum i Ventsonats i molt recomanat per a l’alumnat d’orquestra de corda, cors Crescendo i Teensoul i grups de 3r i 4t cicle.

Degut a la limitació d’aforament, la “Música encantada” i “Electromàgic” està adreçat exclusivament a l’alumnat.

-Classe oberta “Moviment i instrument/veu” (aula 19, dijous 19:00-20:00): adreçada a alumnat a partir de 9 anys i famílies. Recomanada especialment a l’alumnat de Cor Crescendo i Teensoul.

-Classe oberta de “Gospel” (dijous 20:00-21:00): adreçada a les famílies de l’escola, a partir de 18 anys, que tinguin ganes de cantar! Volem crear un cor de pares de cara al proper curs. Vine a provar, segur que t’encantarà!

Atesa la complexitat de moviment d’alumnat, professorat i aules, aquesta setmana TOTES les classes queden substituïdes per les activitats programades.

Quedeu tots convidats!

Cordialment,

Paula Carrillo

Directora                                                                                                  

Barcelona, 2 d’abril de 2019

Compartiu aquest contingut