La Mercè 2018

Dt, 18/09/2018 - 17:46

La Mercè 2018. L’Espai Bombers participarà a les festes de La Mercè 2018 amb jornades de portes obertes i activitats gratuïtes

El proper 21 de setembre comença la festa major de Barcelona, La Mercè. I com l’any passat, l’Espai Bombers es vol sumar a aquesta celebració amb jornades de portes obertes per a que tota la ciutat conegui de prop la història del Cos de Bombers de Barcelona i la importància de la prevenció.

L’Espai Bombers – Parc de la Prevenció de Barcelona participarà enguany durant el cap de setmana del 22 al 24 de setembre a les festes de La Mercè, patrona de la ciutat. Aquesta celebració contarà amb jornades de portes obertes on l’accés al centre serà gratuït durant el seu horari habitual d’obertura.

Com a novetat enguany s’oferiran activitats gratuïtes el dia 24/09/2018, on els nostres visitants podran gaudir de la visita guiada i el taller dinamitzat. La visita guiada portarà als nostres visitants per la història dels bombers a la ciutat de Barcelona i la creació del Cos de Bombers tal i com el coneixem; a més de presentar-nos l’edifici on s’allotja: l’antiga caserna de Poble-sec, el primer parc de bombers del país construït expressament com a tal, i reformat i rehabilitat per al seu nou ús, l’Espai Bombers.

La visita dinamitzada Bombers qui, què, com portarà a les famílies a descobrir, a través d’una gimcana per l’espai expositiu, com la ciutat de Barcelona s’ha enfrontat als incendis al llarg de la seva història, qui feia la feina de bombers? Quines eines tenien? Així també es treballaran conceptes bàsics de prevenció i autoprotecció en diferents situacions de perill.

Els horaris d’aquestes activitats seran els habituals del centre:

  • La visita guiada es realitzarà el dissabte a les 12:30 h i a les 18:30h; mentre que el diumenge i dilluns a les 12:30 h.
  • L’activitat dinamitzada Bombers qui, què, com s’oferirà dissabte a les 10:30 h i a les 16:30 h; mentre que diumenge i dilluns a les 10:30 h

No us ho podeu perdre!