Esteu aquí

Consell de barri el Coll

dijous, maig 18, 2017 - 11:44

El proper dijous 25 de maig a les 18:30h tindrà lloc el Consell de Barri del Coll a la Plaça Laguna Lanao. Podeu participar en família, disposarem d'un taller de titelles per a la canalla!

Si vols participar pots enviar-nos amb antelació la teva consulta, proposta, o demanda al correu electrònic participagracia@bcn.cat fins a 48 h abans de la data de celebració. D’aquesta manera podem treballar la qualitat de la resposta i millorar la dinàmica del Consell de Barri per guanyar en eficàcia i agilitat.

El Consell de Barri és un òrgan de participació territorial per a totes les qüestions referents al barri. Té com a finalitat ser un canal de participació ciutadana en el desenvolupament de polítiques públiques de proximitat. Són instruments fonamentals de convivència i de treball basats en la coresponsabilitat col·lectiva per aprofundir, així, en la cohesió social i millorar la qualitat de vida urbana de la nostra ciutat.

Està presidit pel regidor de Districte, hi participen representants dels grups polítics, serveis, entitats i associacions i estan també oberts a la participació individual de tota la ciutadania a través de convocatòries públiques. En les seves sessions es debat sobre els plans, els projectes i les actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de totes les persones que hi assisteixen. Els acords i les propostes dels consells de barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi doni resposta.

Més informació