Esteu aquí

Casaments civils al districte de Gràcia

L’alcalde té la potestat de celebrar casaments civils, però pot delegar la funció en els Regidors i les Regidores.

Si voleu informació del que s’ha de fer per celebrar un casament civil a l’Ajuntament de Barcelona, consulteu el tràmit.

Informació específica per als casaments civils al Districte de Gràcia:

La cerimònia es realitza a la sala d’Actes del districte (Pl. de la Vila 2, 1a planta)  que té un  aforament de 100 persones.

La sala d’actes està decorada amb dos rams de flor seca i dotada d’aparells de reproducció de música per acompanyar la cerimònia. Els contraents podran decorar, si així ho desitgen, amb flors naturals al seu càrrec. També podran  portar dues cançons, que hauran de fer arribar en format MP3 abans del dia del casament sense cost.

No està permès aparcar cap cotxe a sobre de la plaça de la Vila  durant els casaments i és per això que us recomanem que us informeu dels pàrquings que hi ha a la zona si és que porteu cotxe per aquest dia.

Per tal de conèixer les dates disponibles per a l'any 2017, podeu consultar el calendari annex o enviar un correu electrònic a casaments_gracia@bcn.cat.

Un cop realitzat el tràmit, ens posarem en contacte amb vosaltres per concretar dia i hora  mitjançant correu electrònic, i es facilitarà més informació de l'organització de la cerimònia.