Alta/Baixa de la base de dades del MUHBA

Si vol rebre informació del MUHBA, indiqui les seves dades i preferències.

* Dades obligatòries.

Per modificar les seves dades: reservesmuhba@bcn.cat

* Avís legal (LOPD): D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer 031-Contactes i Mailing de l’Institut de Cultura) amb la finalitat —legitimada pel consentiment que ens atorgueu— d’informar-vos de les activitats culturals que fan els seus centres (http://bcn.cat/cultura/legal/cat.html) (Tractament 0210)

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu diversos drets sobre les vostres dades, entre els quals el d’accedir-hi, rectificar-les i suprimir-les. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre la protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les vostres dades restaran en actiu fins que en sol·liciteu la baixa.

Així mateix, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, us indiquem que en emplenar els camps adreça postal, adreça electrònica o telèfon mòbil ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per realitzar comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.