Esteu aquí

Casaments civils al Districte de Sants-Montjuïc

La cerimònia es realitza al Saló de Plens del Districte de Sants-Montjuïc (carrer de la Creu Coberta, 104, primera planta). Aquesta sala té un aforament per a 150 persones aproximadament. Es tracta d’un saló de planta rectangular, amb dues naus separades per pilars: una lateral, estreta i baixa, que sosté una tribuna elevada amb balconades, i una nau principal (on se situen els vitralls que donen al carrer), que és l’espai destinat a les cerimònies.

Aquesta sala està equipada amb megafonia i reproductors de música. Per a la celebració de matrimonis civils, quant a ambientació musical, el Districte ofereix la possibilitat de reproduir la marxa nupcial (si així ho demanen els contraents) o bé es dona l’opció que es porti la música que es desitgi (CD original o reproductor que tingui sortida d’auriculars).

La durada de la cerimònia és aproximadament de 20’. Recomanem que s’arribi 10’ abans de l’hora que es té reservada. Els nuvis poden visitar prèviament la sala on es farà la cerimònia (poden adreçar-se a la consergeria del Districte o trucar al telèfon 93 291 63 92). El Districte s'encarrega de l'ornament de la sala. El Districte no disposa de fotògraf. Recomanem que us informeu dels pàrquings que hi ha a la zona si és que porteu cotxe aquest dia.

De gener a desembre de 2018, es preveuen set casaments per dia assenyalat (divendres, de 16 a 19 h). L’última cerimònia finalitzarà a les 19.30 h.

Per qualsevol dubte o consulta, podeu trucar al 93 291 42 29 i/o al 93 291 63 74.