• 100 gr de mantega
• 250 gr de farina
• 100 gr de sucre
• 2 ous
• 1 cullerada de vainilla
• 2 cullerades de llevat en pols
• 200 gr de cireres confitades
• 200 gr d'ametlles
Posarem en el vas de la batedora la mantega, el sucre, els ous i la vainilla i ho batrem tot bé fins que ens quedi una pasta homogènia. Ficarem la pasta en una màniga pastissera.
Untarem amb mantega una plata de forn i amb la màniga pastissera hi farem a sobre pastetes de diverses formes. Al mig d'unes quantes hi posarem una cirera confitada, al mig d'unes quantes més, una ametlla i en reservarem unes quantes per sucar-ne les puntes amb xocolata desfeta.
Ficarem la plata al forn, prescalfat, a una temperatura de 200 graus durant un quart d'hora. Així que les pastes hagin pujat, traurem la plata del forn, pintarem les pastes amb ou i les tornarem a enfornar fins que se'ns comencin a daurar. Sucarem les puntes de les pastes que hem reservat en xocolata desfeta i les deixarem refredar totes bé abans de menjar-les.
Afegeix un comentari