You are here

Degustació "Maridatge de cervesa amb xocolata"

Primer es tasta la xocolata, després la cervesa artesanal oportuna i, finalment, el maridatge d’ambdós productes. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques de la cervesa, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.

Where:
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
When:
01/09/2024
Address:
Carrer del Comerç, 36
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
City:
Barcelona
Reservations:
https://www.museuxocolata.cat/activitats_obertes.php#this
Web:
http://www.museuxocolata.cat/

https://www.museuxocolata.cat/activitats_obertes.php#this

Schedule

Diumenge
de 12.00 h a 13.30 h
.

Cal inscripció prèvia.

Durada: 1:30 hora

Preus

Entrada general: 14.5 €

Others

Occur on:
Museu de la Xocolata.
Coordinat per:
Institut de Cultura de Barcelona.