Exposició: "1.322. Refugis antiaeris de Barcelona"

Centre Cívic La Sedeta

Des de 06/05/2024 al 06/06/2024

Llibres. La fotògrafa Ana Sánchez i l’historiador Xavier Domènech recuperen una altra memòria de Barcelona en temps de guerra amb imatges inèdites.

La fotògrafa Ana Sánchez i l’historiador Xavier Domènech recuperen una altra memòria de Barcelona en temps de guerra amb imatges inèdites de la xarxa de refugis antiaeris que, entre el 1937 i el 1939, va salvar milers de vides. A la mateixa ciutat que va esdevenir camp de proves per a la Segona Guerra Mundial també va germinar una nova manera de resistir al subsol.

L'exposició itinerant "1.322. Refugis antiaeris de Barcelona" es va mostrar a La Model de març a juliol del 2023. Darrerament s'ha exposat a la UAB i, actualment, Ana Sánchez i Xavier Domènech la recuperen a La Sedeta per afegir-hi imatges inèdites.

Inauguració: dilluns 6 de maig, a les 19.00 hores.

Centre Cívic La Sedeta

Adreça:
Carrer de Sicília, 321
Districte:
Gràcia
Barri:
el Camp d'en Grassot i Gràcia Nova

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER

Horaris

Observacions

Inauguració dilluns 6 de maig a les 19 h.


Altres
Se celebra a
Centre Cívic La Sedeta
Activitats relacionades de l'exposició:
Visites guiades al Refugi Antiaeri de la plaça del Diamant

Dissabte 25 de maig a les 10 h i a les 12 h. A càrrec del Taller d’Història de Gràcia. Les places són limitades i es necessari fer inscripció prèvia. Les inscripcions ens faran únicament en línia a partir del dilluns 13 de maig. Consulta tota la informació a la web del centre.

Exposició fotogràfica d’Anna Sánchez.

A la mateixa ciutat que va esdevenir camp de proves per a la Segona Guerra Mundial, també hi va germinar una nova manera de resistir al subsol. La fotògrafa Ana Sánchez i l’historiador Xavier Domènech recuperen una altra memòria de Barcelona en temps de guerra amb imatges inèdites de la xarxa de refugis antiaeris que, entre el 1937 i el 1939, salvaria milers de vides.

Inauguració dilluns 6 de maig a les 19 h.

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER