Inauguració de l'exposició i presentació del llibre 'La pell de Barcelona'

Centre Cívic Casa Golferichs

Des de 02/07/2024 al 14/09/2024

A la Sala Xalet

Llibres. La exposició està basada en el llibre homònim de Francesc Català-Roca, publicat pel Grup Enciclopèdia i l’Ajuntament de Barcelona coincidint amb el centenari del naixement del fotògraf.

'La pell de Barcelona' és una exposició de fotografies de Francesc Català-Roca basada en el llibre homònim de Francesc Català-Roca, publicat pel Grup Enciclopèdia i l’Ajuntament de Barcelona coincidint amb el centenari del naixement del fotògraf.

La inauguració de l'exposició serà dimarts 2 de juliol a les 19 h, amb presentació d'Andreu Català, fill de Català-Roca.

Es tracta d’una obra inèdita que l’artista va preparar durant anys, però que quedà arraconada al seu arxiu en morir i que sintetitza la relació amb la seva ciutat adoptiva. . Aquesta obra pòstuma s’acompanya d’un volum més prim on es contextualitza el projecte, es parla del fotògraf i es reprodueix el capítol de les seves memòries

L’acte tindrà lloc el dimarts 2 de juliol, a les 19.00 hores, al Xalet del Centre Cívic Golferichs (Gran Via de les Corts Catalanes, 491). Hi participen Xavier Marcé, regidor de Cultura i Indústries Creatives; Andreu Català Pedersen, fill de FrancescCatalà-Roca; i Valentina Sánchez Flamarich, directora del Centre Cívic Golferichs.

Centre Cívic Casa Golferichs

Adreça:
Gran Via de les Corts Catalanes, 491
Districte:
Eixample
Barri:
la Nova Esquerra de l'Eixample

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER

Horaris

Observacions

Inauguració: Dimarts, 2 de juliol, a les 19 h.

Altres
Se celebra a
Centre Cívic Casa Golferichs

La pell de Barcelona és una exposició basada en el llibre homònim de Francesc Català-Roca, publicat pel Grup Enciclopèdia i l’Ajuntament de Barcelona coincidint amb el centenari del naixement del fotògraf. Es tracta d’una obra inèdita que l’artista va preparar durant anys, però que quedà arraconada al seu arxiu en morir ell; dues-centes imatges de la ciutat que l’autor fa dialogar entre elles i que sintetitzen la relació de Català-Roca amb la seva ciutat adoptiva.

Fotografies de Francesc Català-Roca.

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER