Arriba la 72a Fira del Llibre d'Ocasió, Antic i Modern

Un any més, el passeig de Gràcia acull la Fira del Llibre d'Ocasió, Antic i Modern, que enguany celebra la seva 72a edició del 8 al 25 de setembre coincidint amb la Setmana del Llibre en Català i les festes de la Mercè. Els horaris d'obertura són: de dilluns a dissabtes, de 10 a 20.30 h. Diumenges i festius, d'11 a 20.30 h.

..
06/09/2023 - 09:44 h - Cultura i lleure Districte Eixample

La Fira del Llibre d’Ocasió, Antic i Modern reuneix una gran varietat de llibres de vell per a tots els gustos, des de llibres de tapa dura a llibres de butxaca, còmics, àlbums il·lustrats i molt més. Enguany la fira tindrà 32 parades que ompliran el passeig de Gràcia, entre la plaça de Catalunya i el carrer del Consell de Cent.

Organitzada pel Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya, la fira proposa alguns canvis en la seva 72a edició, com ara avançar el calendari: obrirà des del divendres 8 de setembre, coincidint amb la Setmana del Llibre en Català, i s’allargarà fins al 25 de setembre, amb les festes de la Mercè.

Com a novetats, s’habilitarà un espai anomenat Fòrum Dau al Set, on es faran activitats per dinamitzar la fira, i s’estrenarà la mostra Vita Libris, destinada a fer reviure i reivindicar algunes obres imprescindibles de la literatura en català.

Un altre element important de cada edició de la fira és l’exposició. Aquest any estarà dedicada al jazz amb el títol “El Jazz i l’avantguarda artística de postguerra. Els quatre Salons del Jazz de Dau al Set i del Club 49 del Hot Club de Barcelona, 1951-1957”.

El pregó d’enguany el farà el poeta, assagista, biògraf i crític d’art José Corredor-Matheos, el 7 de setembre al Cinema Comedia de Barcelona.