Barcelona Llibres participa al Liber 24 de Barcelona

La major cita del llibre en castellà del món torna aquest mes d'octubre a Barcelona, on cada dos anys es mostrren a Fira de Barcelona les novetats del sector i ha ha 65 països convidats.

..
20/09/2024 - 12:38 h - Cultura i lleure Ajuntament de Barcelona

Barcelona Llibres participa un cop més al Liber amb un estand compartit amb el Gremi d’Editors, Editors.cat, Cedro i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta ocasió la decoració de l’estant està inspirada en el nostre llibre Barcelona esgrafiada, de Lluís Duran, que recull els més de 150 esgrafiats tatuats a les façanes d’edificis i palaus de la ciutat.

Un impuls a les exportacions

Aquest any els professionals seleccionats per viatjar a Liber procedeixen majoritàriament d’Europa (28 països) i Llatinoamèrica (17), les dues grans àrees geogràfiques destinació de les exportacions espanyoles de llibres, a més de Amèrica del Nord (EUA i Canadà), que creix en importància. Així mateix, s’han seleccionat 16 mercats preferents més a la Mediterrània (Algèria, Egipte, Marroc, Israel, i Turquia) i Àsia (Xina, Corea del Sud, Hong Kong, Índia, Indonèsia, Japó, Malàisia, Singapur, Taiwan i Vietnam), a més d’Austràlia.

L’objectiu és que els expositors participants a la fira puguin mantenir entrevistes amb aquests professionals estrangers, compartir informació sobre mercats, aconseguir nous contactes comercials i generar comandes. Amb això, l’organització espera promoure a Liber més de 3.500 trobades de negoci.

Espanya està entre els deu primers països del món més exportadors de llibres amb unes vendes per valor de 403,10 milions d’euros el 2022, un 3,64% més que l’any anterior.
Ciències socials, literatura, religió, infantil i juvenil són les matèries més exportades.

Més informació