Celebrem les Festes de Santa Eulàlia i els 600 anys de gegants a Barcelona amb un sorteig

Barcelona Llibres vol sumar-se a la celebració de les Festes de Santa Eulàlia i a la commemoració dels 600 anys de gegants a Barcelona (1424-2024), amb una acció promocional a Instagram del llibre ‘Gegants i gegantes de Barcelona. 52 retallables’.

..
09/02/2024 - 09:53 h - Cultura i lleure DCPER

‘Gegants i gegantes de Barcelona. 52 retallables’ és un recull de 52 retallables de gegants i gegantes de la nostra ciutat pensats per a jugar-hi i descobrir-los a fons. La publicació ofereix, d’una banda, les figures desvestides i preparades perquè les retalli la canalla; i de l’altra, els vestits, barrets i complements per poder-les guarnir com cal. Aquests dibuixos estan acompanyats d’un llibret que explica curiositats, anècdotes i molts detalls de les figures. Per no perdre cap peça, tot el material es desa dins una carpeta.

La publicació ha estat creada per Nico Alonso (text), Laia Berloso (il·lustració) i La Japonesa (disseny), i editada per Barcelona Llibres, el segell editorial de l’Ajuntament de Barcelona.

Si vols aconseguir un d’aquests tres exemplars, pots participar en l’acció de les xarxes socials, seguint les normes següents:

INSTAGRAM

Participació

– Cal tenir un compte d’Instagram i complir els requisits següents:
*Tenir més de 14 anys.
*Residir a l’Estat espanyol.
*Participar en l’acció a través d’un perfil d’Instagram real i actiu, sense anomalies i que no es pugui considerar susceptible d’haver-se creat amb l’única intenció de participar-hi. Per això només seran vàlids perfils amb foto de perfil. L’organització es reserva el dret de desqualificar perfils, i se n’exclouran els que tinguin comportaments aparentment abusius o malintencionats. Davant de qualsevol indici d’identitat falsa o ús fraudulent d’un perfil, l’organització es reserva el dret d’excloure de manera immediata el perfil participant, de manera unilateral i sense necessitat de notificació o justificació.
*Seguir el perfil d’Instagram de Barcelona Llibres: www.instagram.com/barcelonallibres.
*Clicar “m’agrada” a la publicació d’Instagram explicativa de l’acció de difusió.
*Respondre a la publicació mencionant tres usuaris d’Instagram en un sol comentari (només es tindrà en compte un comentari per persona).

– Es desqualificaran les respostes discriminatòries, ofensives, insultants o de menyspreu cap a una persona / un acte o un esdeveniment / una institució / una ciutat, així com les respostes que facin propaganda política o de difusió d’idees, actituds o accions xenòfobes, racistes, discriminatòries envers la raça, el sexe, el pensament, la religió i, en general, contràries o ofensives en relació amb els drets humans.

– L’acció seguirà les normes d’Instagram.

Mecànica

– El mètode de participació en l’acció i la tria de guanyadors dels llibres es detallaran en la publicació específica pujada al compte d’Instagram de Barcelona Llibres. També s’inclourà a la publicació el termini per participar-hi (data límit i data de publicació del perfil guanyador).
– Es triaran els perfils guanyadors a través de l’extensió AppSorteos per a Google i el dimecres 20 de desembre s’anunciaran en una publicació d’Instagram.
– Es podrà participar en l’acció des del moment de la publicació fins al dia 12 de febrer de 2024, a les 23.59 hores.
– Als perfils seleccionats se’ls contactarà per missatge directe d’Instagram per demanar-vos les seves dades personals.
– Les persones guanyadores disposaran de 2 mesos per recollir el seu llibre a la Llibreria de la Sala Ciutat, al carrer Ciutat 2 de Barcelona. Horari de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 15h a 20h, i dissabtes de 10 a 14h.

Premi
– Els tres perfils guanyadors obtindran cadascun un exemplar del llibre ‘Gegants i gegantes de Barcelona. 52 retallables’.

Addicional i comú per a totes les xarxes socials de l’Ajuntament de Barcelona:

1. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de programari de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
2. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades dels participants NO s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Barcelona.