El dibuixant Lapin immortalitza el Poblenou més industrial

La col·lecció Barcelona Carnet de Voyage suma un nou exemplar del dibuixant francès Lapin titulat 'Poblenou. Atlas ilustrado de un barrio industrial'. L'acte de presentació es fa el dijous 25 d'octubre i durant tres dies es podrà visitar l'exposició.

Arriba un nou quadren de viatge d’un barri del districte de Sant Martí. Es tracta de ‘Poblenou. Atlas ilustrado de un barrio industrial’ fet per l’il·lustrador francès Lapin i amb el pròleg de l’escriptor Jorge Carrión amb l’objectiu de testimoniar el passat industrial del barri.

La presentació del llibre es farà el proper dijous dia 25 d’octubre al Bicihub, a Can Picó (Pere IV, 58), a les 19.00 h. A més, arran de la publicació del llibre se n’ha fet una petita exposició, que es podrà veure al mateix espai durant tres dies més.

HORARIS EXPOSICIÓ

Divendres 26/10
De les 11.00 a les 14.00 i de les 16.00 a les 20.00 h

Dissabte 27/10
De les 11.00 a les 14.00 h

Diumenge 28/10
De les 11.00 a les 14.00 i de les 16.00 a les 20.00 h

 

La tècnica de l’sketching

L’autor ha fet els dibuixos del llibre a través de l’sketching, una tècnica que aporta frescor als dibuixos ja que són petits esbossos aconseguits després de màxim una hora de feina. Els dibuixos van acompanyats d’anotacions de l’autor, un complement important que enriqueix el llibre.

Col·lecció Barcelona Carnet de Voyage

El llibre ‘Poblenou. Atlas ilustrado de un barrio industrial’ (2018) es pot trobar en les llibreries habituals i a la llibreria municipal de la Sala Ciutat. Forma part de la col·lecció Barcelona Carnet de Voyage de l’Ajuntament de Barcelona. Coneix tots els volums publicats en aquest enllaç.