Barcelona Llibres participa en la Setmana del Llibre en Català amb 55 títols

Del 9 al 18 de setembre de 2022, el Moll de la Fusta acollirà per tercer any consecutiu La Setmana del Llibre en Català, que celebra la 40a edició. Barcelona Llibres hi participa amb 55 títols recents en una parada compartida amb la Diputació de Barcelona. Ens trobareu a l'estand número 84 del Moll de la Fusta!

Amb motiu de l’aniversari, La Setmana serà especialment festiva i optimista, amb l’objectiu de celebrar aquestes quatre dècades de trajectòria, però alhora reivindicativa, mostrant el sector (i el públic) del llibre i les revistes en català en la màxima expressió.

Barcelona Llibres hi participa amb 55 títols, amb primícies de tardor com la Barcelona brutalista y tardomoderna, de Paolo Sustersic amb Àmbit editorial;  Joguines i escriptors, de Julià Guillamon, Cròniques del fang, de Jaume Fabre, i Traços, una publicació del Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona.

“La Setmana s’estableix de manera definitiva al Moll de la Fusta amb una ferma voluntat de créixer en presència i activitat”, ha explicat Joan Carles Girbés, director editorial d’Ara Llibres i president de La Setmana. L’espai d’exposició s’amplia de 69 a 84 mòduls per mostrar tota la riquesa del sector del llibre en català: més de 200 segells editorials i 230 capçaleres de revistes.

L’espai també creix per millorar l’experiència dels i les visitants amb 7.215 metres quadrats plens de sorpreses: quatre escenaris, un espai familiar, zones de lectura, un espai d’exposicions i, fins i tot, una petita àrea gastronòmica.

Agenda d’activitats

A banda de la possibilitat de remenar i comprar les novetats de tardor en català, el Moll de la Fusta acollirà moltíssimes activitats, des de presentacions de llibres fins a itineraris, concerts i recitals de poesia, signatures, taules rodones i espectacles familiars.

En concret, Barcelona Llibres oferirà l’itinerari Els camins antics de Barcelona, organitzat per Cossetània, coeditora del llibre. I també es presentaran els llibres El més petit de tots, la recuperació d’un clàssic de Lola Anglada i Sarriera publicat durant la Guerra Civil, i Cròniques del fang, les memòries del periodisme social de finals de les dècades dels seixanta al vuitanta que donen veu als barris oblidats de Barcelona.

Itinerari Els camins antics de Barcelona

A càrrec de Xavi Martínez i Edo, autor del llibre. La ruta inclou alguns trossos molt breus dels inicis de quatre rutes que apareixen al llibre.

Dissabte 10 de setembre · 10 h. Punt de trobada: Moll de la Fusta. Punt d’informació La Setmana del Llibre en Català.

Preu: de 6 a 9 €.

El més petit de tots

Hi participen: Oblit Baseiria Virgili i Ester Boquera

Diumenge 11 de setembre · 16 h. Escenari 2. Moll de la Fusta

Cròniques del fang. Quan els diaris van donar veu als barris (1966-1983)

Conversa-homenatge a Josep Maria Huertas Claveria. Amb Jaume Fabre.

Dimarts 13 de setembre · 18 h. Escenari 1. Moll de la Fusta