Nou catàleg de Barcelona Llibres 2024

Estrenem nou catàleg de Barcelona Llibres, un aparador dels més de quatre-cents títols vius editats per la Direcció de Serveis Editorials —en paper i en format digital, de descàrrega gratuïta— que ens mostren Barcelona i els seus habitants des de múltiples vessants. El catàleg en format paper es pot recollir a la Sala Ciutat (c. de la Ciutat, 2), la llibreria de l’Ajuntament de Barcelona.

..
04/09/2023 - 11:47 h - Cultura i lleure Ajuntament de Barcelona

Us convidem a endinsar-vos en les diverses pells de Barcelona a través de les publicacions de Barcelona Llibres. La ciutat dels barris i de les persones, de la història i la memòria, de la tradició popular i la transgressió, de trajectòries insignes i de vides anònimes, de l’arquitectura, la fotografia i l’art urbà…

Descobriu les col·leccions en què s’emmarquen les nostres publicacions: “Gent de Barcelona”, “Barcelona Ecologia”, “Barcelona Present i Futur”, “Barcelona Arquitectura i Urbanisme”, “Barcelona Literària”, “Barcelona en Vinyetes”, “Barcelona Beceroles”, “Barcelona Ciutat i Barris”, “Darrere la Càmera”, “Arts a la Ciutat”, “Carnet de Voyage” i “Biblioteca Secreta”.

Al catàleg també hi trobareu els llibres que hem coeditat amb diverses editorials privades a través de dos processos de selecció anuals. Aquesta aliança permet millorar la difusió i la promoció dels nostres llibres i, alhora, donar suport al sector editorial del país.

L’oferta de publicacions augmenta cada vegada més, i totes les fitxes dels llibres també es poden consultar en la nostra pàgina web, renovada recentment: barcelona.cat/barcelonallibres.