Regala llibres de Barcelona per Nadal!

Com és sabut, per les festes de Nadal és l'època de l'any en què més regals, o autoregals, es fan. I un bon llibre sempre és un excel·lent present. Aquí trobareu les recomanacions dels nostres llibres sobre Barcelona.

..
28/11/2023 - 09:42 h - Cultura i lleure Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona n’ha editat o coeditat molts en aquest 2023 que enfila ja les seves últimes setmanes; tots, d’una manera o altra, relacionats amb la ciutat. En trobareu d’història, de fotografia, biografies de personatges, de cinema, d’arquitectura, de flora i fauna, d’adreçats als infants… En definitiva, llibres per a tots els gustos i edats. Així doncs, us convidem a fer una ullada a les darreres publicacions, que de segur que més d’una serà del vostre gust!

Per citar-ne algunes, esmentem per exemple, Barcelona esgrafiada, una obra de Lluís Duran que convida als lectors i lectores a fer una passejada per descobrir la pell de l’arquitectura i prop de 150 esgrafiats que ornamenten les façanes de la ciutat. Els cinemes de la meva vida, de Carlos Mir, és un viatge a la ciutat dels anys cinquanta, seixanta i setanta a partir de les seves sales de cinema, moltes de les quals ja han desaparegut. Carnet de Voyage: estimada Collserola fa un passeig il·lustrat pel pulmó verd de Barcelona a través dels dibuixos de Raúl Deamo. O La Barcelona de Pilar Aymerich, que com el títol indica, recorre l’obra principal de la fotògrafa a la ciutat, seleccionada per ella, amb fotos inèdites i textos memorialístics que li donen un context emotiu i alhora històric.

Al web de Nadal hem destacat una dotzena de llibres que hem editat recentment. Però són una mínima part d’un ampli catàleg editorial que podeu consultar en aquest enllaç.