Sortegem 3 exemplars del llibre ‘Barcelona és curiositat’ per celebrar el talent que mou Barcelona

Barcelona Llibres i Barcelona Activa presenten la publicació ‘Barcelona és curiositat’, d’Alfons Cornella i Carlota Rubio, amb una acció promocional a Instagram que consistirà en el sorteig de tres exemplars del llibre.

..
22/03/2024 - 11:22 h

Barcelona Llibres i Barcelona Activa presenten la publicació ‘Barcelona és curiositat’, d’Alfons Cornella i Carlota Rubio, amb una acció promocional a Instagram que consistirà en el sorteig de tres exemplars del llibre.

Barcelona és curiositat és un recull de retrats i converses amb cinquanta persones, projectes i espais de la ciutat que tenen la curiositat com a denominador comú i que representen el talent i el motor de Barcelona. El llibre ens descobreix projectes que han sorgit de la curiositat, com ara Pallapupas, la cooperativa d’habitatge La Borda, o el Triangle Friqui, i espais “facilitadors de la curiositat”, com ara la premiada Biblioteca Gabriel García Márquez o l’espai Hangar, a Can Ricart, que proporciona a la curiositat dels artistes la infraestructura per sobreviure.

El llibre es presentarà el dilluns 8 d’abril, a les 19.00 hores, a l’Auditori de la Seu Central de Barcelona Activa (c. Llacuna, 156-162). A l’acte hi participaran els dos autors del llibre: Alfons Cornella, fundador i president d’Infonomia.com, i Carlota Rubio, periodista; Pilar Conesa, presidenta d’Anteverti i comissària de la col·lecció “Barcelona Present i Futur” de Barcelona Llibres, i alguns dels protagonistes del llibre.

Si vols aconseguir un exemplar del llibre, pots participar en l’acció de les xarxes socials, seguint les normes següents:

INSTAGRAM

Participació

– Cal tenir un compte d’Instagram i complir els requisits següents:
*Tenir més de 14 anys.
*Residir a l’Estat espanyol.
*Participar en l’acció a través d’un perfil d’Instagram real i actiu, sense anomalies i que no es pugui considerar susceptible d’haver-se creat amb l’única intenció de participar-hi. Per això només seran vàlids els perfils amb foto de perfil. L’organització es reserva el dret de desqualificar perfils, i se n’exclouran els que tinguin comportaments aparentment abusius o malintencionats. Davant de qualsevol indici d’identitat falsa o ús fraudulent d’un perfil, l’organització es reserva el dret d’excloure de manera immediata el perfil participant, de manera unilateral i sense necessitat de notificació o justificació.
*Seguir els perfils d’Instagram de Barcelona Llibres (@barcelonallibres) i Barcelona Activa (@barcelonactiva).
*Clicar “m’agrada” a la publicació explicativa de l’acció de difusió.
*Comentar la publicació mencionant tres usuaris d’Instagram en un comentari (només es tindrà en compte un comentari per participant).

– Es desqualificaran les respostes discriminatòries, ofensives, insultants o de menyspreu cap a una persona/un acte o un esdeveniment/una institució/una ciutat, així com les respostes que facin propaganda política o de difusió d’idees, actituds o accions xenòfobes, racistes, discriminatòries envers la raça, el sexe, el pensament, la religió i, en general, contràries o ofensives en relació amb els drets humans.

– L’acció seguirà les normes d’Instagram.

Mecànica

– El mètode de participació en l’acció i la tria de guanyadors dels llibres es detallaran en la publicació específica pujada al compte d’Instagram de Barcelona Llibres i Barcelona Activa. També s’inclourà a la publicació el termini per participar-hi (data límit i data de publicació del perfil guanyador).
– Es triaran els perfils guanyadors a través de l’extensió AppSorteos per a Google i el dimecres 27 de març s’anunciaran en una publicació d’Instagram.
– Es podrà participar en l’acció des del moment de la publicació fins al dia 26 de març de 2024, a les 23.55 hores.
– Els perfils seleccionats se’ls contactarà per missatge directe d’Instagram per demanar-los les seves dades personals.
– Les persones guanyadores disposaran de dos mesos per recollir el seu llibre a la Llibreria de la Sala Ciutat, al carrer Ciutat, 2 de Barcelona. Horari de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 20.00 hores, i dissabtes de 10.00 a 14.00 hores.

Premi
– Els tres perfils guanyadors obtindran cadascun un exemplar del llibre ‘Barcelona és curiositat’ de Barcelona Llibres.

Addicional i comú per a totes les xarxes socials de l’Ajuntament de Barcelona:

1. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de programari de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
2. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, t’informem que les dades dels participants NO s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Barcelona.