Qui som

El web #BCNvsOdi: un lloc de trobada i aprenentatge sobre el discurs d’odi

Aquest web és un espai de divulgació en matèria de discurs d’odi posat a disposició de la ciutadania per part de la Direcció de Drets de Ciutadania i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Barcelona és una ciutat diversa i compromesa amb la igualtat entre les persones. El discurs d’odi -bé sigui per raó d’origen, religió, gènere, orientació sexual, o altres característiques o condicions personals- és una manifestació directa del rebuig a la diferència, a la diversitat i al respecte de l’altre, de manera que constitueix una amenaça a la convivència a la ciutat. En conseqüència, tant si es manifesta a internet com al carrer, aquest discurs basat en el rebuig a determinats col·lectius i a la diversitat, ha de ser combatut tant per part de l’Administració pública com per part de la ciutadania.

Amb aquest espai, l’Ajuntament pretén oferir una plataforma de divulgació i sensibilització en matèria de lluita contra el discurs d’odi, tant en la seva manifestació en línia com fora, amb informació, materials i recursos pedagògics, informatius i d’anàlisi per a la ciutadania.

Benvinguts i benvingudes!

Destaquem