Comencem el 2024 amb noves visites d’autors i autores a Biblioteques de Barcelona

Literatura. Marta Orriols, Albert Lladó, Isabel-Cristina Arenas Sepúlveda, Màrius Serra i Marta Carnicero seran els protagonistes de les trobades dels mesos de gener i febrer.

Clara Serra, participarà a l’Interior Maconda, el programa d’entrevistes de Ràdio Maconda, que s’enregistrarà a l’estudi de ràdio de la Biblioteca Gabriel García Márquez dissabte 13 de gener.

Els filòsofs Laura Llevadot i Eudald Espluga seran els protagonistes del Diàleg Depressió, ansietat i la incòmoda sensació que el món s’acaba, dijous 18 de gener, a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles.

Durant els mesos de gener i febrer els clubs de lectura rebran la visita de més escriptors i escriptores. Dimecres 10 de gener, Marta Orriols visitarà el club de lectura general de la Biblioteca Trinitat Vella – José Barbero, on comentarà Aprendre a parlar amb les plantes.  Dijous 8 de febrer, IsabelCristina Arenas Sepúlveda parlarà de Y eran una sola sombra al club de lectura de literatura llatinoamericana de la Biblioteca Gabriel García Márquez. Dimecres 21 de febrer, Màrius Serra conversarà al voltant de La dona més pintada al club de lectura general de la Biblioteca Collserola – Josep Miracle. Dilluns 26 de febrer, serà el torn de Marta Carnicero i el seu Matrioixques al club de lectura general de la Biblioteca Poble-sec – Francesc Boix

Per últim, en el marc dels Parlem amb, Albert Lladó presentarà l’assaig Contra la actualidad, treinta preguntas ante la robotización del presente, divendres 26 de gener, també a la Biblioteca Gabriel García Márquez.