+ NOU setembre 2021

Novetats. Teniu disponibles les novetats de novel·la i les recomanacions de novel·la juvenil. Consulta les últimes adquisicions. Novetats de novel·la, còmic i audiovisual.

Novetats novel·la setembre

Ja estan disponibles les últimes novetats editorials d’autors com: Fiódor Dostoievski, Raül Garrigasait, Peter Handke, Miriam Toews, Philip Pullman o Murial Villanueva i molts altres autors, exposats a la secció de novel·la.

Algunes de les novetats també estan disponibles en format electrònic a la plataforma Ebiblio. També hi ha moltes novetats de novel·la juvenil i de novel·la en llengua estrangera.

Novetats audiovisuals setembre

Ja teniu disponible el llistat de novetats dels CD’s i DVD’s que han arribat a la nostra biblioteca aquest mes d’abril. Els trobareu  exposats sobre els mobles de la zona audiovisual de la primera planta.  Alguns dels CD’s disposen del enllaç al Spotify per poder escoltar-los en línia.

Podeu consultar  tots els llistats de novetats audiovisuals.

Novetats còmic juny

Podeu consultar els llistats de novetats de còmic

Totes les portades de les novetats del mes enllaçades al catàleg

Novetats cultura popular 2n semestre 2021

Descobreix el nostre fons especialitzat en cultura popular:

La biblioteca, arran del seu veïnatge amb el Centre d’Imatgeria Festiva del Poblenou, s’ha especialitzat en cultura popular i tradicional.  La col·lecció està limitada a l’àmbit geogràfic de la cultura popular catalana, tot i que també hi trobareu documents que hi estan relacionats, de l’àmbit geogràfic de la cultura popular espanyola.

Cada semestre fem una guia de novetats perquè podeu descobrir les noves incorporacions al nostre fons de cultura tradicio

nal i popular.