NOVETATS AGOST 2023

Novetats. Teniu disponibles les noves recomanacions de novel·la i novel·la juvenil. Consulta aquestes també les últimes adquisicions de còmics i audiovisuals.

Novetats de novel·la, novel·la juvenil, audiovisual i còmic

Ja estan disponibles les últimes novetats d’obres d’autors com: Mircea Cartarescu, Ursula K, Le Guin, Donna Leon, Alejandro Palomas, Carmen Mola, Benjamin Black,  Ken Follet, Jose Luís Peixoto, Florencia del Campo, Daniel Keyes, Peter Van Den Ende, Ancco, Thomas Cádene, Mr. Tan, Jon Batiste, St. Vincent, Valeire June o pel·lícules como Corpus Christi y Nadie.

Totes les cobertes de les novetats del mes enllaçades al catàleg. Algunes de les novetats també estan enllaçades a la plataforma Ebiblio per veurel’s en format electrònic. Hi podeu trobar algunes novetats editorials en llengua estrangera.

Novel·la

Trobareu les novetats exposades a la secció de novel·la situada a la primera planta, al damunt de les prestatgeries més baixes i als expositors circulars situats en aquesta secció.

Novel·la Juvenil

Podeu localitzar les novetats exposades a la secció de novel·la juvenil situada a la primera planta.

Les novetats les podeu trobar exposades sobre els mobles de la zona audiovisual de la primera planta.  Alguns dels CD’s disposen del enllaç al Spotify per poder escoltar-los en línia.

Concerts a Barcelona

Cultura popular: descobreix el nostre fons especialitzat 

La biblioteca, arran del seu veïnatge amb el Centre d’Imatgeria Festiva del Poblenou, s’ha especialitzat en cultura popular i tradicional.  La col·lecció està limitada a l’àmbit geogràfic de la cultura popular catalana, tot i que també hi trobareu documents que hi estan relacionats, de l’àmbit geogràfic de la cultura popular espanyola.

Cada semestre fem una guia de novetats perquè podeu descobrir les noves incorporacions al nostre fons de cultura tradicional i popular.

Consulta totes les novetats de la biblioteca