Quins escriptors i escriptores visitaran les Biblioteques de Barcelona al febrer?

Literatura. Us convidem a conèixer els protagonistes que ens visitaran durant el BCNegra, els Parlem Amb i les sessions obertes dels clubs de lectura.

En el marc del BCNegra, dimecres 7 de febrer, Marc Pastor visitarà el club de lectura negra i criminal de la Biblioteca Jaume Fuster per comentar La mala dona. Dissabte 10 de febrer, Kike Ferrari comentarà Que de lejos parecen moscas també dins de la programació del festival.

Biblioteques de Barcelona acollirà durant el mes de febrer diversos Parlem amb. Dimecres 14 febrer, a la Biblioteca Esquerra Eixample – Agustí Centelles, Tessa Hadley conversarà al voltant del llibre El passat. Dijous 15 de febrer, a  la Biblioteca Francesca Bonnemaison, Elvira Sastre comentarà Las Vulnerabilidades. Dimecres 21 de febrer, a la Biblioteca Gabriel García Márquez, Veronika Paulics i Joan Navarro presentaran Líquens. Dijous 22 de febrer Luis Landero presentarà La última función a la Biblioteca Jaume Fuster. Dilluns 26 de febrer, també a la Jaume Fuster, Pierre Lemaitre, parlarà de la seva nova novel·la, El silenci i la ràbia. Dimecres 28 de febrer, Marta Nin i Camps presentarà La historia que me persigue a la Biblioteca Gabriel García Márquez. Dijous 29 de febrer, a la Biblioteca Nou Barris,  Antonio Baños conversarà al voltant de  Barcelona no te solució: la venda d’una ciutat.

Durant el mes de febrer els clubs de lectura rebran la visita de més autors i autores. Divendres 2 de febrer, Jorge Carrión i el seu llibre Membrana seran els protagonistes del club de lectura de ciència-ficció de la Biblioteca Montserrat Abelló. Dijous 8 de febrer, IsabelCristina Arenas Sepúlveda parlarà de Y eran una sola sombra al club de lectura de literatura llatinoamericana de la Biblioteca Gabriel García Márquez. Dimecres 14 de febrer, Eva Baltasar i Mamut aniran al club de la Biblioteca Montbau – Albert Pérez Baró. Dimecres 21 de febrer, Màrius Serra conversarà al voltant de La dona més pintada al club de lectura general de la Biblioteca Collserola – Josep Miracle. Dilluns 26 de febrer, serà el torn de Marta Carnicero i el seu Matrioixques al club de lectura general de la Biblioteca Poble-sec – Francesc Boix.

Per últim, del 14 de febrer al 27 de març, Belén López Peiró conduirà el taller de l’obrador, llegir, escriure i compartir a la Biblioteca Francesca Bonnemaison.