T’ESTIU MOLT 2023 A LA BIBLOTECA DEL POBLENOU

Estiu 2023. Biblioteques de Barcelona programa activitats durant tot l’estiu! Consulteu la programació més destacada de la Biblioteca del Poblenou-Manuel Arranz i de totes les Biblioteques de Barcelona

Durant aquests mesos a les Biblioteques de Barcelona hi ha programats tallers infantils, activitats tecnològiques, espectacles… A la Biblioteca del Poblenou en farem els següents:

TALLER ‘STEAM AMB UNA GIMCANA DE REPTES’ (9-12 ANYS)

Dimarts, 4 de juliol de 17.30h a 19.30h. 9 Places. Inscripció prèvia.

Per equips farem una gimcana en la qual haurem de resoldre diferents reptes STEAM. Aquestes proves comprendran totes les tècniques STEAM, algunes d’elles seran a través d’una plataforma interactiva, en algunes haurem de competir i en altres haurem de col·laborar per superar els reptes.

TALLER ‘PROGRAMEM EL NOSTRE PROPI ASSISTENT’ (6-8 ANYS)

Dimarts, 11 de juliol de 17.30h a 19.30h. 9 Places. Inscripció prèvia.

A través de diverses dinàmiques descobrirem què és la programació i aprendrem a programar amb Scratch. Construirem i programarem un assistent que ens saludarà quan li donem la mà o li toquem el cap.

TALLER ‘LA CIANOTÍPIA’. MARTÍ ANDIÑACH (6-9 anys)

Divendres, 18 d’agost de 18h a 19.30h. 20 Places. Inscripció prèvia.

Ens endinsem en una breu introducció pràctica d’una de les primeres tècniques fotogràfiques de la història, inventada al 1842 (tan sols 3 anys després de la invenció de la fotografia). Aprenem la seva senzilla formulació fotoquímica gràcies a l’acció del sol sobre la química.

TALLER ‘HIP HOP-DANSA URBANA’. BRODAS BROS (8-11 ANYS)

Dijous, 31 d’agost de 18h a 19.30h. 25 Places. Inscripció prèvia.

Amb aquest taller es vol transmetre el des cobriment de la dansa i cultura urbana. Es realitza un treball tècnic i artístic durant la sessió amb un grup reduït i per edats. Els joves realitzen trainning, classes, tallers experimentals , actuacions de tot tipus, creant les seves pròpies peces. Així doncs, ells mateixos experimenten la dificultat en la creació, execució i la posada en escena.