Torna la nova edició dels tallers EstàsON

Cursos digitals. Biblioteques de Barcelona i Barcelona Activa ofereixen una programació que té com a objectiu fomentar l’interès per la ciència i la tecnologia en els infants i joves d’entre 6 i 12 anys.

Ja us podeu inscriure als primers cursos del segon trimestre 2024.

Recordeu que per a inscriure’s als cursos cal tenir el carnet de Biblioteques de Barcelona. Les inscripcions també es poden fer a la mateixa biblioteca.

TALLERS PER A NENES I NENS DE 6 A 8 ANYS

Els reptes de l’STEAM
10 places. Entre 6 i 8 anys
A través de diferents activitats els participants hauran de fer construccions i i superar reptes per entendre que signifiquen les diferents disciplines de l’STEAM.
Dimarts 16 d’abril (17:30-19:30 h)
Cal inscripció prèvia

La màgia de l’aigua
10 places. Entre 6 i 8 anys
Mitjanant diferents experiments, aprendrem quines són les propietats de l’aigua i que és el que la fa ser un líquid tant especial. Coneixerem el cicle de l’aigua, la necessitat que té per la vida i la importància de no contaminar-la a través d’experiments manipulatius i demostratius.
Dimarts 30 d’abril (17:30-19:30 h)
Cal inscripció prèvia

TALLERS PER A NENES I NENS DE 9 A 12 ANYS

L’STEAM en fotogrames
10 places. Entre 9 i 12 anys
A través d’imatges dissenyarem i crearem vídeos relacionats amb totes les disciplines de l’STEAM. Utilitzant diferents materials crearem un Stop Motion relacionant les dones STEAM amb l’ús de la imatge, el disseny i l’enginy.
Dimarts 23 d’abril (17:30-19:30 h)
Cal inscripció prèvia

Més informació