Àrea infantil

Ubicada a la planta 0, és un espai adreçat als infants des que són nadons fins als 13 anys, als adults acompanyants i als interessats en literatura infantil.

L'Espai dels Petits Lectors és una zona pensada per als infants de 0 a 4 anys, amb mobiliari adequat i contes classificats en temàtiques.

Els llibres de l'àrea infantil es classifiquen en dos grans grups: d'una banda, els llibres de coneixements, que ajudaran els infants amb les tasques escolars i a descobrir temes del seu interès; d'altra banda, els llibres d'imaginació, amb contes per a tots els gustos i edats, amb un apartat especial de primeres lectures per als qui comencen a llegir.

A l'àrea infantil també hi trobareu CD, DVD, revistes, còmics i molt més. Per orientar-vos en l'ús de la sala i el seu fons disposeu de l'ajut del personal del servei d'informació.

Pel que fa a equipament informàtic, la sala disposa de quatre ordinadors amb connexió a internet i ofimàtica i dos ordinadors per a consulta del catàleg per a ús dels infants. També hi ha servei d'impressora.

El Racó de famílies és una secció pensada per a les famílies i per a persones vinculades amb el món infantil, on trobareu informació sobre embaràs i part, creixement, educació i lleure, entre altres temes d'interès relacionats amb els fills.

L'àrea infantil disposa d'una programació d'activitats, com ara la narració de contes i els tallers per promoure el gust per la lectura dels petits.

La sala té un aparcament de cotxets.