Espai multimèdia mòbil

La biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall compta amb el primer Espai Multimèdia mòbil a Biblioteques de Barcelona. El mobiliari, l'equipament informàtic i l'accés a la xarxa responen al concepte de mobilitat, amb l'objectiu de poder organitzar diferents models de formació amb ordinadors portàtils, tauletes i telèfons intel·ligents.

Formació Antenes Cibernàrium
En aquest espai es programen activitats i tallers que permeten als usuaris iniciar-se en el coneixement d'internet i de les diverses eines tecnològiques. La preinscripció es pot dur a terme a través d'internet o bé directament a la biblioteca.

Servei de suport TIC
L'espai compta amb personal especialitzat que ofereix un servei d'assessorament personalitzat pel que fa a l'ús de les tecnologies de la informació i atén les consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, el correu electrònic o l'elaboració de documents escrits. L'horari d'octubre a juny és dilluns, dimecres i divendres de 17.00 a 20.00 h.

Sempre que no hi hagi sessions formatives ni activitats programades, els usuaris poden utilitzar l'Espai Multimèdia sense reserva prèvia. L'aula està equipada amb connexió a la xarxa elèctrica i connexió Wi-Fi per facilitar la feina amb els dispositius propis.