Espai multimèdia mòbil

La Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall compta amb el primer Espai multimèdia mòbil de Biblioteques de Barcelona. El mobiliari, l'equipament informàtic i l'accés a la xarxa responen al concepte de mobilitat, amb l'objectiu de poder organitzar diferents models de formació amb ordinadors portàtils, tauletes i telèfons intel·ligents.

Formació Antenes Cibernàrium
En aquest espai es programen activitats i tallers que permeten als usuaris iniciar-se en el coneixement d'Internet i de les diverses eines tecnològiques. La preinscripció es pot dur a terme a través d'Internet o bé directament a la biblioteca.

Sempre que no hi hagi sessions formatives ni activitats programades, els usuaris poden utilitzar l'Espai Multimèdia sense reserva prèvia. L'aula està equipada amb connexió a la xarxa elèctrica i connexió Wi-Fi per facilitar la feina amb els dispositius propis.

L'Espai Multimèdia ofereix un servei d'assessorament en l'ús de les tecnologies de la informació i atén les consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, el correu electrònic o l'elaboració de documents.

Aquest servei s'ofereix  de gener a juny i d’octubre a desembre, dilluns i dimecres de 17 a 20 h.