Intercanvi de llibres Sant Jordi 2024

Per un Sant Jordi diferent i sostenible, vine a intercanviar els teus llibres. La cita serà el 22 d'abril i participaran les tres biblioteques de Gràcia.

Del 8 al 20 d'abril es poden portar els llibres per l'intercanvi a les biblioteques de Gràcia, on es donarà un val per llibre acceptat. El 22 d'abril serà el dia de l'intercanvi a la plaça de la Vila i el 24 es farà a la pl.de Lesseps i a placeta de la Biblioteca de Vallcarca.

Per un Sant Jordi sostenible i diferent, Gràcia torna a acollir l’intercanvi de llibres per Sant Jordi 2024. El 22 d’abril, de 17 a 19 h, tothom podrà participar en la festa conjunta a la plaça de la Vila, amb el suport de la Direcció de la Biblioteca Vila de Gràcia-Rosa Maria Arquimbau.
El dia 24 d’abril, els mercats d’intercanvi de la Biblioteca Jaume Fuster i de la Biblioteca Vallcarca i els Penitents – M Antonieta Cot.

Què cal fer abans?
Del 8 al 20 d’abril tothom qui vulgui intercanviar llibres per portar-ne en bon estat, excepte enciclopèdies i llibres de text, a la biblioteca que li pertoqui.

L’alumnat podrà portar fins a 6 llibres a les biblioteques dels seus centres d’ensenyament i la gent adulta en podrà portar 6 a les biblioteques del seu barri.

A cada persona li donaran un val per llibre acceptat. Aquest val és el que s’ha de portar el dia 22 d’abril per fer l’intercanvi.

Participen la Biblioteca Vila de Gràcia-Rosa M. Aquimbau, la Biblioteca de Vallcarca i els Penitents-M. Antonieta Coll i la Biblioteca Jaume Fuster.