Professora: Carmeta Comas
Aprendrem a elaborar des d’un cremós risotto italià fins al típic arròs negre amb allioli, passant per les fideuades més atrevides, com per exemple, la de peus de porc i bolets i la tradicional de marisc del senyoret. Parlarem de les proporcions per fer arròs sec, melós, caldós i risottos i coneixerem també les diferents varietats d’arròs.
Agenda
Dias | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Divendres |
de 17.00 h a 19.00 h |
Entrada general: 45.59 €
+ Suplement per material
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre. |
Cal inscripció prèvia Places limitades |
Otros
- Se celebra en:
- Centre Cultural La Casa Elizalde.
- Inscripciones en:
- Centre Cultural La Casa Elizalde.
Professora: Carmeta Comas
Aprendrem a elaborar des d’un cremós risotto italià fins al típic arròs negre amb allioli, passant per les fideuades més atrevides, com per exemple, la de peus de porc i bolets i la tradicional de marisc del senyoret. Parlarem de les proporcions per fer arròs sec, melós, caldós i risottos i coneixerem també les diferents varietats d’arròs.
Centre Cultural La Casa Elizalde
- Dirección:
- Carrer de València, 302
- :
- Eixample
- Barrio:
- la Dreta de l'Eixample
- Ciudad:
- Barcelona
- Dirección
- Carrer de València, 302
- Cuándo
De 24/01/2025 a 14/02/2025
Teléfono
- Tel.:
- 934880590