Professor/a: Vazquez Ortiz de Apodaca, Daniel
Ens introduirem al món dels fermentats, accessible per a tots els públics i per a ús domèstic. Farem un recorregut per diferents productes: escabetxos, kimchi, kombutxes, refrescos, begudes alcohòliques, etc. Anima’t a aprendre una mica més sobre aquest fascinant món microscòpic!
Espai: Sala Lilà
Agenda
Dias | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dimarts |
de 18.30 h a 20.30 h |
Entrada general: 50.01 €
+Suplement de 15€ per material.
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades
|
Otros
- Se celebra en:
- Casal de Barri Can Rectoret.
- Inscripciones en:
- Casal de Barri Can Rectoret.
Professor/a: Vazquez Ortiz de Apodaca, Daniel
Ens introduirem al món dels fermentats, accessible per a tots els públics i per a ús domèstic. Farem un recorregut per diferents productes: escabetxos, kimchi, kombutxes, refrescos, begudes alcohòliques, etc. Anima’t a aprendre una mica més sobre aquest fascinant món microscòpic!
Espai: Sala Lilà
Casal de Barri Can Rectoret
- Dirección:
- C Via Làctia, 4
- :
- Sarrià-Sant Gervasi
- Barrio:
- Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
- Ciudad:
- Barcelona
- Dirección
- C Via Làctia, 4
- Cuándo
De 01/10/2024 a 19/11/2024
Teléfono
- Tel.:
- 932 520 849