El guisat és una tècnica de cocció poc precisa que consisteix a cuinar un aliment en suc semi greixós, amb condiments i sovint amb verdures en una cassola al fogó. El rostit consisteix a coure un aliment a foc viu o en un forn, a vegades untant-lo amb greix o oli. En aquest taller aprendrem a cuinar aquests plats i descobrirem els secrets principals que tant ens agraden i que ens transporten a les cuines de la nostra terra. No t’ho perdis!!!
Prof.: Eva Carmen Alcaraz
Agenda
Dias | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dimecres |
d'11.00 h a 13.00 h |
Entrada general: 71.83 €
Més suplement: 30€
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia
Places limitades |
Otros
- Se celebra en:
- Centre Cívic Pati Llimona.
- Inscripciones en:
- Centre Cívic Pati Llimona.
El guisat és una tècnica de cocció poc precisa que consisteix a cuinar un aliment en suc semi greixós, amb condiments i sovint amb verdures en una cassola al fogó. El rostit consisteix a coure un aliment a foc viu o en un forn, a vegades untant-lo amb greix o oli. En aquest taller aprendrem a cuinar aquests plats i descobrirem els secrets principals que tant ens agraden i que ens transporten a les cuines de la nostra terra. No t’ho perdis!!!
Prof.: Eva Carmen Alcaraz
Centre Cívic Pati Llimona
- Dirección:
- Carrer del Regomir, 3
- :
- Ciutat Vella
- Barrio:
- el Barri Gòtic
- Ciudad:
- Barcelona
- Dirección
- Carrer del Regomir, 3
- Cuándo
De 02/10/2024 a 20/11/2024
Teléfono
- Tel.:
- 932566100