Professora: Marianna Fasanella
Coneixerem la història i la cultura d’Itàlia a través de la preparació d’alguns dels plats més importants de les festes tradicionals com Nadal, Carnaval o Setmana Santa. Pasta con le acciughe (pasta amb anxoves) cozze gratinate (musclos gratinats) el pandoro farcito o la pasta ripiena ens ajudaran a endinsar-nos en el patrimoni gastronòmic d’Itàlia.
Cal tenir nocions d’italià.
Agenda
Dias | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dilluns |
de 12.00 h a 14.00 h |
Entrada general: 77.92 €
+ suplement de 20,00 € per material
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre. |
Cal inscripció prèvia Places limitades |
Otros
- Se celebra en:
- Centre Cultural La Casa Elizalde.
- Inscripciones en:
- Centre Cultural La Casa Elizalde.
Professora: Marianna Fasanella
Coneixerem la història i la cultura d’Itàlia a través de la preparació d’alguns dels plats més importants de les festes tradicionals com Nadal, Carnaval o Setmana Santa. Pasta con le acciughe (pasta amb anxoves) cozze gratinate (musclos gratinats) el pandoro farcito o la pasta ripiena ens ajudaran a endinsar-nos en el patrimoni gastronòmic d’Itàlia.
Cal tenir nocions d’italià.
Centre Cultural La Casa Elizalde
- Dirección:
- Carrer de València, 302
- :
- Eixample
- Barrio:
- la Dreta de l'Eixample
- Ciudad:
- Barcelona
- Dirección
- Carrer de València, 302
- Cuándo
De 07/10/2024 a 18/11/2024
Teléfono
- Tel.:
- 934880590