Taller "La cucina in festa: tradizione e ricette" *NOU*

Traductor de google :

Professora: Marianna Fasanella

Coneixerem la història i la cultura d’Itàlia a través de la preparació d’alguns dels plats més importants de les festes tradicionals com Nadal, Carnaval o Setmana Santa. Pasta con le acciughe (pasta amb anxoves) cozze gratinate (musclos gratinats) el pandoro farcito o la pasta ripiena ens ajudaran a endinsar-nos en el patrimoni gastronòmic d’Itàlia.

Cal tenir nocions d’italià.

Agenda

Professora: Marianna Fasanella

Coneixerem la història i la cultura d’Itàlia a través de la preparació d’alguns dels plats més importants de les festes tradicionals com Nadal, Carnaval o Setmana Santa. Pasta con le acciughe (pasta amb anxoves) cozze gratinate (musclos gratinats) el pandoro farcito o la pasta ripiena ens ajudaran a endinsar-nos en el patrimoni gastronòmic d’Itàlia.

Cal tenir nocions d’italià.

Centre Cultural La Casa Elizalde

Dirección:
Carrer de València, 302
:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cultural La Casa Elizalde
Dirección
Carrer de València, 302
Cuándo

De 07/10/2024 a 18/11/2024

Teléfono

Tel.:
934880590