En aquest curs aprendràs les tècniques essencials per crear mini snacks saludables amb ingredients del mar i de la muntanya. Descobreix com preparar delícies com tàrtar de xoriço amb ou ferrat de guatlla, coca de sardines fumades amb alvocat cremós i crumble de festuc, entre altres. (*Activitat amb suplement)
Professor: José Cuesta – Kaliu Restaurant.
Agenda
Dias | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dilluns |
de 19.00 h a 21.00 h |
Entrada general: 79.79 €
Més suplement de material
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre
|
Cal inscripció prèvia Places limitades
|
Otros
- Se celebra en:
- Centre Cívic Urgell.
- Inscripciones en:
- Centre Cívic Urgell.
En aquest curs aprendràs les tècniques essencials per crear mini snacks saludables amb ingredients del mar i de la muntanya. Descobreix com preparar delícies com tàrtar de xoriço amb ou ferrat de guatlla, coca de sardines fumades amb alvocat cremós i crumble de festuc, entre altres. (*Activitat amb suplement)
Professor: José Cuesta – Kaliu Restaurant.
Centre Cívic Urgell
- Dirección:
- Carrer del Comte d'Urgell, 145
- :
- Eixample
- Barrio:
- la Nova Esquerra de l'Eixample
- Ciudad:
- Barcelona
- Dónde
- Centre Cívic Urgell
- Dirección
- Carrer del Comte d'Urgell, 145
- Cuándo
De 27/01/2025 a 10/03/2025
Teléfono
- Tel.:
- 934536480