EXPOSICIÓ "CRISIS CLIMÀTICA O L'EMERGÈNCIA DELS COSSOS"

04/03/2022 > 31/03/2022

Si deixem d’experimentar la natura com quelcom separat de nosaltres, ens adonem que el canvi climàtic no només està destruint els nostres paisatges. També afecta els nostres cossos i la manera en què experimentem la vida. Per això, davant d’aquesta emergència climàtica, la pràctica i disseminació dels pensaments ecofeministes i de decreixement són més urgents que mai.

Mitjançant mirades i llenguatges diversos, les artistes que formen part de Crisis Climàtica o l’Emergència dels Cossos abracen una actitud biocentrista en el que el propi cos és una extensió de la natura amb tot el que això implica. Així, a través de la creació artística, entrellacen les seves experiències com a dones amb un llinatge de sabers ancestrals femenins i sovint silenciats.

Crisis Climàtica o l’Emergència dels Cossos és una crida a fer un canvi radical de valors per tal de combatre el sistema capitalista patriarcal en el que literalment ens estem enfonsant.

Participen: Elena Araujo, Sol Arguindegui, Anna Asensio, Alba Batlle, Cristina Bernal, Maragda Cuscuela, Àngela Esteban, Eloisa Faltoni, Ana Fuster, Viola Hoffmann, Sara Jansen, Mayte Lozano, Mireia Molina, Carmina Pérez i Maybuch Victorel.

Aquesta exposició forma part del Cicle aDona’t. Consulta aquí tota la programació.

Compartir