Cuina A casa

La cuina i l’alimentació són molt importants per millorar el nostre sistema immunològic, i ara més que mai podem aprofitar el temps que tenim per cuinar plats més elaborats i cuidar-nos a través de l’alimentació conscient. 
Us proposem fer-li una ullada a l’instagram de la professora Núria Campos (enllaç). Podreu veure un munt de receptes sabroses i a la vegada nutritives i saludables! 
I si encara no coneixeu les receptes d’en Josep Vidal, un dels nostres professors de cuina més antics, us animem a visitar el seu instagram (enllaç). Cada dia ens proposa una nova recepta i ens ensenya com fer-la. 
Si voleu recuperar la recepta de la Muntsa Holgado de la Mona i d'altres receptes creatives que ha preparat podeu entrar al perfil d'Instragram de @cuinantcultures_bcn (enllaç) i si voleu aprendre petits trucs per mantenir una dieta sana i equilibrada doneu-li un cop d'ull al perfil de la professora Mercè Homar, @merce.homar (enllaç)
Us recomanem que entreu al perfil de Cuchara, un projecte que posa en valor la generació d'un sistema alimentari sostenible a Barcelona, per veure quines són les iniciatives i recomanacions que proposen per reaprofitar aliments durant aquest període de confinament i durant tot l'any (enllaç)
Aprofita per treure el xef que portes dins!

Compartir