KINÈTIC presenta: "La ciudad es un círculo"
Companyia Unicornios Gordos

Divendres 18 de maig a les 20.30 h

Preu: 5€

SINOPSI

Benvinguts/des a la Ciutat Rèplica. El lloc on sempre has somiat viure. Vine a la Ciutat Rèplica. Un paradís fet realitat. Diversió assegurada, deixa enrere totes les preocupacions, aquí tot el que desitgis està al teu abast. Una Ciutat 24h, no descansa mai. No cal que perdis el temps escollint destins per anar de vacances, la nostra ciutat és tots els destins alhora. No cal que estiguis pendent d’immortalitzar els teus records perquè només amb un clic els podràs reviure a través de Google Earth.

Visto así la ciudad es un círculo. Los habitantes temporalmente móviles se ponen ellos mismos y mutuamente en marcha y de esa manera ponen el círculo en movimiento. A veces, mientras el círculo mantiene la ficción en marcha, los habitantes provisionales se mueven lentamente, se detienen en parques, plazas y mercados o se sientan en bancos, en restaurantes y cines, como si fuese una cuestión de libertad. Esperan en lugares donde viven mientras esperan. Esperan para vivir mientras esperan. Viven para vivir. Mientras esperan. Viven para vivir. Mientras viven. Mientras esperan. Mientras viven. Esperan. Viven.

 

FITXA ARTÍSTICA 

Creació i direcció: Míriam Escurriola

Creació i interpretació: Meritxell Caralt, Laura Roqué

 

Al finalitzar la funció, tenint en compte la bona rebuda de la proposta en el seu primer any, tindrem la segona edició del COL·LOQUI POST-KINÈTIC, aquesta ocasió dinamitzat per estudiants de l’escola Eòlia. Una oportunitat per a conèixer de més aprop la companyia que presenta l’espectacle, el procés de creació i l’obra en sí.

 

VENDA D'ENTRADES

 

Compartir