OCI INCLUSIU
Apostem per la vida independent

Inclusió de les persones amb diversitat funcional

Al Sandaru volem eliminar les barreres culturals i socials, per tal que les persones amb diversitat funcional puguin viure en igualtat de condicions i amb plena inclusió, garantint així els seus drets. Apostem per la vida independent i el respecte per la capacitat de decidir de tothom.

Per això al Sandaru acollim entitats i iniciatives que treballin per la inclusió de tothom en l’oci i la cultura.

 

ENTITATS: Des d’un principi hem acollit diversos projectes i col·lectius amb la idea de tenir sempre obertes les portes per rebre noves iniciatives d’inclusió. Actualment al Sandaru hi treballa de forma permanent l’OVI (Oficina de Vida Independent) i el Club Social Aixec hi realitza el programa Sense Gravetat.

 

BONIFICACIONS ALS CURSOS I TALLERS: Les persones amb diversitat funcional es poden beneficiar d’un ajut econòmic per a la realització d’una acció formativa al centre cívic. L'Ajuntament assumeix el 50% o el 75% de la tarifa del taller si es compleixen els requisits. A més, s’ofereix un servei de suport i acompanyament a les persones participants en cas de necessitar-ho.

 

ESPECTACLES ACCESSIBLES: Al Sandaru es programen espectacles del “BCN Districte Cultural” que sovint podràs veure en format accessible. A més, pots contactar amb nosaltres per mirar la viabilitat de fer accessible altres espectacles de la nostra programació. Ens pots escriure a info@ccparcsandaru.cat.

Compartir