LA NIT MÉS LLARGA 2018

29 de juny

29/06/2018 > 01/07/2018
Preu: 10 € (subvencionat pel Districte de Sant Martí)

“La nit més llarga” és el projecte d’arts escèniques del Sandaru especialment pensat per a joves de 16 a 25 anys.

Una experiència teatral concentrada en una nit on tindràs l’oportunitat de viure tot el procés teatral des de la creació fins la presentació de la seva peça davant del públic. La interpretació, la direcció i la dramatúrgia seran les grans protagonistes d’aquesta vetllada, i comptarem amb el suport i els coneixements de grans professionals del món del teatre.

En les tres edicions anteriors el projecte ha estat conduït per professionals com Iván Morales, Aleix Fauró, Eva Marichalar, Jordi Prat i Coll, Xavi Álvarez, Marc Rosich, Carla Torres, Xavi Domènech i Lali Álvarez.

Al 2018 comptarem amb tres nous cracks de l'escena: Martí Torras Mayneris, Sonia Espinosa i Davo Marín.

El workshop s’iniciarà a les 23.59h del 29 de juny i finalitzarà el dia següent a les 6 del matí. El dissabte 30 de juny presentarem a públic el resultat d’aquest procés creatiu, concretat en peces de micro-teatre als espais del Sandaru.

 

INSCRIPCIONS DEL 4 AL 23 DE JUNY

Per a més informació pots enviar-nos un mail a info@ccparcsandaru.cat, o trucar-nos al 933090635 i mirarem de resoldre tots els teus dubtes.

Et recomanem que consultis el blog d'arts escèniques de la Sala Sandaru on podràs trobaràs més detalls d'aquesta i de les darreres edicions. 

Compartir