Mostra'T presenta: "Elles"
Cia. La Melancòmica

"Elles". Cia Melancòmica

Divendres 11 d'octubre a les 20:30 h

11/10/2019
Preu: 5 €

SINOPSI

Elles és una peça d'humor satíric que fa un bon repàs als clixés de gènere i treu a escena, sense pèls a la llengua, els temes femenins dels que ningú parla. A l'escenari tres joves actrius amb molta energia i amb una química escènica innegable, parteixen des dels seus propis cossos i la seva pròpia realitat per repassar en clau d'humor grans temàtiques de gènere i sexistes.

Tres "nois" amb bigoti reben al públic i es pregunten obertament què són "COSAS DE CHICOS" i què són "COSAS DE CHICAS"... Davant la incapacitat de donar una bona resposta fan una confessió: No són homes. Són dones disfressades que pensaven que d'aquesta manera tindrien més oportunitats laborals (i potser no van errades). Després d'aquesta confessió no hi ha més remei que mostrar-se tal com són, amb tots els seus defectes i virtuts.

A partir d'aquí se succeeixen unes escenes, esquetxos, monòlegs i gags que toquen tots els temes possibles: La depilació, la regla, l'autoestima i el cos femení, el consentiment, el porno, el plaer femení, les diferències entre homes i dones en el dia a dia, les princeses Disney.

 

Durada de l'espectacle: 80 minuts
Estil: Interdisciplinari / Cabaret d'humor crític
Públic: A partir de 16 anys

 

FITXA ARTÍSTICA

Creació col·lectiva de La Melancòmica
Idea i direcció: Mireia Casado
Actrius: Paula Joseph / Agnès Jabbour / Mireia Casado
Tècnica :Anna Iau
Espai Sonor: Marc Sumsi
Coreografia: Anna Sagrera
Escenografia: Albert Ventura
Vestuari: Elisa Boada i Aliexpress
Agraïments: Círcol de Badalona, Anna Cirre, Marc Sumsi, Isa Joaniquet, Úrsula Tenorio, Raül Escalona, Ricard Planas, Irene Castellón, Ignasi Casado

 

A TOTES

On: Sala Sandaru

Web: https://www.lamelancomica.com/

Compartir