Mostra'T presenta: "Anònims"
Cia. La Paradoxa

Divendres 13 de desembre a les 20:30 h

Preu: 5 €

SINOPSI 

Si no tinguessis on anar, fins on arribaries?

ANÒNIMS és una smartcomedy que parla de la generació millennial a través de quatre joves (que ja no són tan joves) que van sortir del niu quan una crisi despietada va apoderar-se de la societat.

Tots ells amb les seves il·lusions, frustracions, secrets i contradiccions, es veuen implicats en un segrest amb un únic objectiu: sobreviure als seus somnis a qualsevol preu.

Els millennials vam néixer entre el 1982 i el 2004, i al 2025 serem més del 70% de la força laboral al món desenvolupat. Vam créixer en època de prosperitat, dins un entorn polític, econòmic i social infinitament millor que el dels nostres pares. Ens van educar per atrapar els nostres somnis, per menjar-nos un món que mai va ser. Estem sobre titulats. Parlem quatre idiomes. Som multidisciplinaris. Poliamorosos. Ambiciosos. Això sí, els “adults” diuen de nosaltres que som mandrosos, narcisistes, consentits, i que no som res sense pantalles. Aquests som nosaltres, “la generació perduda”, uns supervivents. Un grapat de joguines trencades que sortegem com podem les bufetades que ens depara un futur, que ja és passat i present, pel que no estàvem preparats. 

 

FITXA ARTÍSTICA

Autoria: Jordi Manau

Direcció: David Iglesias

Intèrprets:Pablo Capuz, Clàudia De Sandoval, Gerard Clavell, Ariadna Gaya

Escenografia, il·luminació, so i disseny: Marina Soteras

Fotografia: Èric Garrido i Roser Salarich

Producció executiva: Ariadna Gaya

 

* Duració de l’espectacle: 80 min

* Idioma: Català

Compartir