Col·loquis confinats

14/04/2020 > 02/06/2020

Al Sandaru si una cosa tenim clara és la nostra passió per les arts escèniques, i la distància només ha enfortit encara més la necessitat de veure teatre i sobretot, de parlar-ne amb el públic empoderat de la Sala Sandaru. Per aquesta raó, quan l’Edu del Barcelona Districte Cultural ens va presentar una iniciativa que feia possible aquest retrobament, no ens ho vam pensar dues vegades. Així van sorgir els col·loquis post-funció confinats!

Triem una obra teatre entre l’equip del centre, després contactem amb l’Edu, el nostre mediador i inspirador. També mirem de parlar amb la companyia, els actors, o el teatre, perquè l’experiència sigui completa i tenir l’honor de que participin en l’activitat. Un cop tot està tancat i organitzat, fem arribar la informació al nostre públic empoderat i fins el dia de la trobada, l’únic que han de fer és veure la fantàstica peça online.

Aquesta iniciativa ha tingut i té molt bona acollida i no parem el ritme, cada setmana fem un col·loqui, així que si estàs interessat/ada en acompanyar-nos, ens pots escriure al correu info@ccparcsandaru.cat i et facilitarem tots els detalls perquè hi puguis participar.

Segueix-nos a les xarxes socials per estar al dia de tot el que fem (facebooktwitter i Instagram) i no et perdis els millors moments dels col·loquis confinats aquí:

 

 

 

Compartir