Sant Jordi

Sant Jordi 2020 #ConfinatedSandaru

A través de la llista de reproducció de youtube que trobaràs al final i les xarxes socials (facebooktwitter i Instagram), podràs reviure totes les activitats que vam realitzar per celebrar aquest Sant Jordi confinat. 

 

Dilluns 20 d’abril

Lectura poètica comunitària

El públic empoderat del Sandaru inaugura aquesta setmana cultural amb la lectura de la poesia “Abril” de Miquel Martí i Pol. Des de casa però unides!

 

Dimarts 21 d’abril

Roses,.. o flors: cuidem les nostres plantes

L’Antonio, un dels responsables de l’hort del Sandaru, ens dóna consells de com cuidar les nostres flors i plantes durant aquests dies de confinament. No ens quedarem sense flors per Sant Jordi, encara que no siguin roses...

A les 18h- Col·loqui amb col.laboració de la Sala Flyhard. “L’última nit del món” de Llàtzer Garcia

Col·loqui  amb la participació del dramaturg i director Llàtzer Garcia i la intèrpret Maria Casellas. Si vols participar en aquest col·loqui, envia’ns un correu a info@ccparcsandaru.cat i et direm què has de fer.

 

Dimecres 22 d’abril

Exposició col·lectiva virtual

El grup de pintura a l’oli i aquarel·la del Sandaru comparteixen les seves obres que ens evoquen la diada de Sant Jordi en aquesta exposició que podràs veure virtualment.

 

Dijous 23 d’abril

Una poesia amb Salva Soler

Per no enyorar massa la nostra tradicional “Jam en Vers”, el Salva Soler ens acompanyarà dedicant una poesia a tots els Sandarencs i Sandarenques, i amants de la poesia en general.

Poetry  “Fem teatre Grup”

Els joves d’aquest grup estable de teatre del Sandaru ens reciten una poesia col·lectiva de l’antologia “El domador de paraules” de Miquel Desclot.

 

Divendres 24 d’abril

Fragment de l’espectacle “Galeano Encendido” de Gaddafi Nuñez

Espectacle poètic musical basat en els poemes de d’Eduardo Galeano. Va ser estrenat per primer cop al Sandaru el 29 d’abril de 2016.

 

Dissabte 25 d’abril

Taller familiar artístic amb La Cuentista

Que els dracs volin per casa aquest Sant Jordi! Amb La Cuentista t'ensenyarem a fer un titella de dit del drac de Sant Jordi amb paper, tisores, i cola.

Taller artístic de Sant Jordi amb l’Espai Creatiu Quei15 bcn

Els nostres veïns de l’espai creatiu Quei 15 ens fan una proposta ben original per celebrar el Sant Jordi en família. Estigueu alerta perquè mai deixen de sorprendre’ns!

 

Recomanacions Confinades als stories de l’Insta del Sandaru

 

Gaudeix de totes les activitats que es van fer aquí:

 

Compartir