DORADO presenta: Pepe Habichuela, guitarra i Kiki Morente, cante

Dijous 14 de gener a les 19 h

Preu: 12€ (Gratuït per a socis de la SFB ELDORADO)

Pepe Habichuela:

Els seus inicis artístics van tenir lloc a Granada. En 1964 es va traslladar a Madrid on va actuar en diversos tablaos flamencs i va compartir cartell amb artistes reconeguts com Juanito Valderrama, Camarón de la isla i Enrique Morente. Amb aquest últim va gravar un disc en homenatge al cantaor Antonio Chacón (Homenatge a Sr. Antonio Chacón, Hispavox, 1977, reeditat en 1996) amb el qual va guanyar el Premi Nacional de Discografia l'any 1975.

Des de 2014 acudeix anualment a Pamplona per a participar en el festival de Flamenc On Fire.​ En 2020 va tornar a actuar al balcó de l'Ajuntament de Pamplona, amb Kiki Morente.​

Kiki Morente:

José Enrique Morente Carbonell, Kiki Morente, va néixer a Granada en 1989. És fill del cantaor Enrique Morente i la balladora Aurora Carbonell, i germà de Soleá i Estrella. El llinatge de part de la família de la seva mare inclou a grans guitarristes i cantaors, explicant-se entre ells el seu oncle Montoyita o el llegendari Sabicas. El seu pare li va inculcar des de petit l'afició per la guitarra, arribant a cursar estudis superiors de l'instrument en el Conservatori de joventuts musicals de Granada; per aquest motiu sigui habitual veure-li acompanyar-se a si mateix a la guitarra en els seus concerts.

Organitzador de l'activitat: SFB El Dorado

Compartir