KINÈTIC presenta: "Petita mort" cia. Les mateixes de l’any passat

Divendres 30 d'abril a les 19 h

Preu: Taquilla inversa amb reserva prèvia

SINOPSI

Què passaria si, un dia, explotessis de manera natural? Imagina que, en una altra realitat d’aquest món, et passa. Com seria? Com t’imagines la teva explosió? I, sobretot, què trauries? Quines coses, objectes, elements o inclosos pensaments (els quals t’agradi o no et configuren) trauries cap a enfora? Què et faria realment petar per què ja no pots més? Diguem-li... dolor. Petar de dolor. Quant de pes pot suportar l’ànima i quant de pes suporta ja?

Petita mort és una obra que parla sobre els dolors existencials. El terme francès «la petite mort» pot ser emprat per anomenar l’orgasme, així com, pot ser utilitzat per nombrar un altre fet: quan et succeeix, sobtadament, alguna cosa no desitjada i, a causa del patiment, una part teva mor per sempre.

Aquesta és la història de l’explosió d’una noia anomenada Ics. X ‘Ics’ és un nombre qualsevol, un element qualsevol. El fet qualsevol. Per tant, Ics podries ser tu i també podria ser jo. Ics és un recordatori de la consciència col·lectiva de la humanitat que ens uneix i que sembla que se’ns oblida. Aquesta història és un viatge d’Ics a la recerca dels dolors necessaris per a poder seguir avançant.

Enmig d’un paratge gelatinós on el temps no pot mesurar-se en xifres, hi ha gent que esclata enmig del carrer i ho deixa tot ple de merda. Després, n’hi ha que van a netejar i a endreçar la trencadissa i d’altres que s’hi arrapen pensant que, també a ells, els arribarà l’hora de deixar tot el pes i trobar la ingravidesa. Cal, però, descobrir la lleugeresa, sabent que tota llibertat té un preu. Desprendre’s del dolor té un preu i sempre cal escollir. Sempre cal una decisió.

 

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia i direcció: Cia. Les mateixes de l’any passat (Sara Laviós Marfà, Nerea Montmany Cabello, Mar Pérez-Portabella Cusó i Mariona Ginebra Pérez Ferrer)

Suport direcció: Roger Ribó i Jorge-Yamam Serrano

Suport dramatúrgia: Rocío Lasierra Roy i Francina Noguera Calafat

Intèrprets: Nerea Montmany Cabello, Mar Pérez-Portabella Cusó i Mariona Ginebra Pérez Ferrer

Vestuari i Escenografia: Cia. Les mateixes de l’any passat

Suport vestuari: Rafi Cabello

Suport escenografia: Daniel Capella

Disseny de llums: Victor Cárdenas

Suport so: Marc Urrutia i Otger Ibars

Producció: Gina Aspa Miralta

 

Reserva aquí les teves entrades a partir del dilluns 26 d'abril a les 9 del matí!

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA

 

 

 

On: Sala Sandaru

Compartir