K.P.21
Mostra dels projectes seleccionats en procés de creació

Divendres 17 i dissabte 18 de setembre

Preu: Entrada lliure amb reserva prèvia

El K.P. és una convocatòria bianual per als treballs performàtics, l'art de l'acció i del moviment, en qualsevol fase de creació. 
La modalitat CON són propostes a partir d'una idea embrionària i no desenvolupada en espais no convencionals i la Modalitat GORJA són obres en un procés avançat de creació.

Durant els divendres 17 i dissabte 18 podreu gaudir de la mostra del K.P.'21. 

 

DIVENDRES 17 DE SETEMBRE

a les 19.30 h (durada 15 minuts)

Modalitat CON

"El baile de la Zurda" Cia. LaCerda

LaCerda es proposa indagar en l'impuls vital que mou a tot cos que balla al ritme de la música. Investigar la naturalesa del ball com a moviment, però també com a espai de trobada festiva, el ball com a paradigma de la col·lectivitat.

Reserva la teva entrada aquí

 

a les 20 h (durada 20 minuts)

Modalitat CON

"Museo de la Extinción del Hombre Contemporáneo" de André Felipe i Natasha Padilha

Com serà el present quan ja sigui passat? Museu de l'Extinció de l'Home Contemporani és un exercici d'imaginació latinofuturista i de distanciament crític de la nostra època proposat. Inspirada en els gabinets de curiositat i en els museus etnològics europeus d'origen colonial, la peça serà una visita guiada pel patrimoni d'un museu de l'any de 3021 que narra la societat occidental contemporània a partir de les seves ruïnes trobades per arqueòlegs del futur.

Reserva la teva entrada aquí

 

a les 20.30 h (duració 30 minuts)

Modalitat GORJA

"Juana Plateada " d 'Anna Capacés Giné

Després de preguntar-me on eren en el món contemporani tant les vedets com les Joanes d’Arc, em vaig adonar que no les veia i que les trobava a faltar a totes dues. Llavors vaig adonar-me que en el fons era l’òptica amb que ho mirava. Ara, sé que estan vives. Les puc reconèixer i detectar en mi i en altres dones.

Reserva la teva entarda aquí

 


 

DISSABTE 18 DE SETEMBRE

 

a les 19.30 h (duració 20 minuts)

Modalitat CON

"Cheetah Banks" de Vanessa Kamp

Cheetah Banks ha vingut aquí per fer visita, però es troba amb el carnet de conduir caducat i, per tant, no vol tornar a Florida. Cheetah explica com es viure en una terra estranya, ja sigui aquí o allà. Cheetah explica histories de coneixer a amants que canten òpera, que són experts en la llengua catalana, que tenen molta panxa però, malgrat les bones intencions li fan fàstic. Cheetah lluita contra el fàstic, contra els seus impulsos bàsics i primitius i sempre acaba igual: en el tràgic i ridicul fracàs, en les contradiccions i injustícies tragicòmiques i poètiques.

Reserva la teva entrada aquí 

 

a les 20 h (duració 40 minuts)

Modalitat GORJA

"Los lunares del Puma" Cia. Katso danza

Les pigues del puma és el procés d'escoltar-me al mi mateix, d'escoltar el meu so, d'entendre la interculturalitat i el patrimoni corpori i sonor que s'ha generat en mi gràcies a la trobada amb la dansa. Les pigues són un hàbitat, el puma és la meva adolescència, m'han donat accés a poder entendre els codis de l'Hip hop. El meu post adolescència m'ha brindat una perspectiva contemporània des d'on puc observar, conviure i deixar que el puma miri i es relacioni amb els flamencs.

Reserva la teva entrada aquí

 

 

EN EL CAS DE VOLER ASSISTIR A TOTS ELS ESPECTACLES S'HAURÀ DE FER LA RESERVA UN A UN.

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA.

 

Compartir