ESCÈNIC presenta: ¿QUÉ FUE DE ANDRÉS VILLARROSA? de la Cia.Teorema Teatre (BDC)

Divendres 4 de febrer a les 19.30h

Preu: GRATUÏT AMB RESERVA PRÈVIA

L’espectacle

Si es fa una cerca a internet d’Andrés Villarrosa, poques traces es poden trobar de la fugaç i rutilant carrera del cantant de varietés. Bé, de fet, no se’n troba cap. Enlloc es recorda el seu lema, “el cantante melódico del trémolo metódico”. 

Toti que l’estrella va ser fugaç, va deixar un rastre brillant. Sigui com sigui, Andrés Villarrosa encara viu entre nosaltres i es resisteix a l’oblit.

Ara que han passat més de vint anys, Andrés Villarrosa vol fer el seu cant de cigne particular. Ha tret el perruquí del calaix i les jaquetes llampants de l’armari, perquè tornin a veure la llum del dia. I també ha desempolsat les cintes de cassette dels instrumentals de playback que el van acompanyar a les seves actuacions aparentment més memorables. D’aquesta manera, el respectable podrà tornar a sentir les cançons emblema que mai no el van fer famós, títols oblidables com Hermano, La canción del guau guau, Vaya chófer o Mambo Caracoles.

La companyia

L’Associació Teorema Teatre, creada l’any 2020 per la Maria Andreu, l’Oriol Genís, la Mia Parcerisa i la Júlia Cahner, neix de les ganes de tirar endavant un projecte concret No hi ha fills innocents i després, continua per produir i distribuir obres teatrals. 

La companyia creu en els projectes, en la seva qualitat i en el seu compromís amb el món actual i aposten per una producció molt horitzontal en la que tots els participants de cada projecte són igual d’importants en el resultat final, formant part d’un únic equip.

 

RESERVA D'ENTRADES AQUÍ A PARTIR DEL 31 DE GENER A LES 9 H DEL MATÍ

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA

 

 

Compartir