"Plasmant emocions" de Quima Panadero
Exposició de pintures de Quima Panadero

02/02/2022 > 24/02/2022

Vaig néixer a un poblet de Cuenca l'any 1953. Als quatre anys vaig arribar a Barcelona de la mà dels meus pares, vaig passar la meva infantesa i joventut, vivint tota la plenitud i maduresa aquí, on em sento feliç.

La meva afició a la pintura va començar molts anys enrere, quan per motius personals, la vida em va oferir l'oportunitat. Va ser llavors quan vaig decidir posar-me a pintar de manera autodidacta; des de l'inici em va entusiasmar, perquè la pintura m'absorbia i gaudia amb ella ... Així vaig passar uns anys, posteriorment, per causes diverses ho vaig anar deixant una mica de costat.

Quan va arribar el confinament, de nou em vaig refugiar a la pintura i així, fins al dia d'avui que continuo pintant.

Incorporo a les meves pintures diferents elements i tècniques. A l'hora d'iniciar una pintura els meus pinzells juguen amb els olis i els acrílics.

Em deico portar per la passió, l'instint, les emocions i la bogeria que em proporciona estar envoltada amb els meus llenços i pintures.

Desitjo que el meu treball, t'arribi més enllà de les pupil·les i amb ella comparteixis part d'aquesta emoció que jo sento!

 

A la Cafeteria Sandaru.

Compartir