PETIT SANDARU presenta: "Cançons per néixer i créixer" de la Cia. Rumba Menuda (BDC)

Dissabte 26 de març a les 18 h

Preu: GRATUÏT AMB RESERVA PRÈVIA

L'espectacle

Tot comença amb una cançó en veu de la mare que fa ressonar al seu ventre, un batec que neix. A l’espectacle “Cançons per néixer i créixer” ens envoltarem d’amor i cura, ens descobrirem i aprendrem de tot allò que ens envolta amb creativitat i diversió.

Rumba Menuda és un univers musical que, amb el seu doble disc “Cançons per néixer i créixer”, presenta un espectacle adreçat a un públic que engloba famílies, gestants, nadons i infants de fins a 12 anys.

Amb aquest disc, Rumba Menuda posa música al moment de néixer i també al fet de créixer, amb cançons plenes de vida, educatives i amb valors, que apropa als més menuts especialment la rumba catalana i també un ventall sonor ric, màgic i divertit.


El grup

La banda Rumba Menuda està liderada per la Carla Gordo, alhora pedagoga, musicoterapeuta, cantant i compositora a Bemba Saoco i 9SON, i està formada per quatre músics capaços de portar-nos de la rumba catalana a la cúmbia o al flamenc, la salsa o a ambients modals tranquils i molt sensibles.

El projecte de Rumba Menuda aglutina diferents vessants: Rumba Menuda EDUCA, Rumba Menuda ESPECTACLE “Cançons per néixer i créixer”, Rumba Menuda RUMBA A L’ESTUDI i Rumba Menuda XARXES.

RESERVA D'ENTRADES AQUÍ A PARTIR DEL 21 DE MARÇ A LES 9 H DEL MATÍ

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA

Compartir