En Concert presenta: "REPLECS" de Isabel Vinardell i Sergio di Finizzio

Dimecres 5 d'octubre a les 19.30 h

Preu: Taquilla Inversa

SINOPSI

Isabel Vinardell ens presenta “Replecs”, un espectacle multidisciplinari que combina diferents disciplines artístiques: la música, la dansa, les projeccions audiovisuals, el disseny de vestuari i els efectes de llum i so.

Posant de manifest la importància de la contemplació activa en la recerca d'un retorn a la simplicitat i l'essència a través de les pròpies lletres i composicions, on vol posar de manifest la importància de les noves eines creatives per plantejar nous llenguatges híbrids d'expressió que ens acostin a l'emoció mitjançant la música d'autor. Convertint així els llenguatges creatius, en eines per a la reflexió, la reconstrucció i la pausa.

La passió per la recerca de noves tècniques i materials ha portat Isabel Vinardell a incorporar nous materials i tecnologies a l'escena, creant un univers plàstic ric i personal tenyit –en la mateixa mesura– de tradició i innovació. Els temps que vivim conviden a la reflexió, contemplació i exploració de nous horitzons.
"Replecs" és un esclat de llums i sons que impacten els sentits. Però res més lluny dels focs artificials. És una invitació a submergir-se en un món bell i lluminós que busca el retorn a allò que és simple i essencial.

 

FITXA ARTÍSTICA

ISABEL VINARDELL, Cantant i ballarina

SERGIO DI FINIZZIO, baixista i coros

 

RESERVA D'ENTRADES AQUÍ A PARTIR DEL DIMECRES 28 DE SETEMBRE A LES 9 h DEL MATÍ

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA

Compartir